Градев - Агенция за недвижими имоти
БългарскиDeutsch

Търсене на имот

За нас

Агенция за недвижими имоти "ГРАДЕВ"е създадена  на 10.08 1992 г. и първоначално започва работа като еднолична фирма.
            През 1995 г. поради настъпили структурни и персонални промени, фирмата се трансформира в ООД, съществуваща като такава и до сега.
През годините  бе изградена собствена регионална и национална мрежа от офиси и представителства.

            Фирмата е тясно специализирана в областта на посредничеството при сделки с недвижими имоти: покупко-продажби и  наемни отношения с два самостоятелно обособени отдела – „ Наемни отношения” и „ Покупко – продажби „ Другите дейности, с които се занимава фирмата са:  управление на недвижима собственост, консултации в областта на недвижимите имоти и инвестициите, изготвяне на оценки от лицензирани оценители, подготовка на документи и изготвяне на договори.

            Агенцията е съучредител на „Национално сдружение Недвижими имоти” - България - НСНИ и на регионалнота му структура във Варна.

Член е на националния консорциум „ Имоти груп България”, на Централноевропейската мрежа на асоциациите за недвижими имоти CEREAN, и асоцииран член на NAR – Националната асоциация на реалторите на САЩ.

            Фирмата работи според изискванията на Единния Европейски стандарт EN 15733, спазвайки изискванията за предоставяне на услуги от брокери на недвижими имоти. В работата си Агенция „ ГРАДЕВ“ стректно се придържа и работи съгласно приетия и утвърден от Национално сдружение „ Недвижими имоти“ Етичен кодекс.

           Клоновата мрежа и отличните бизнес  отношения на Агенцията с фирми от цялата страна дава възможност за практическа реализация на сделки на територията на цяла България.

           Във Фирмата дейността е организирана в два отдела –„Наеми” и „Покупко-продажби” като всички работещи в тях са със стаж над 10г. Всички служители имат завършени специализирани курсове за различните нива на агенти за недвижими имоти както и международни дезигнационни обучения.